Print opties

Sluiten

Hartige taart met tomaten, verse kruiden en Cheesepop Cheddar

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet een quichevorm (24 cm) in met roomboter en bekleed met het bladerdeeg. Leg een vel bakpapier op het bladerdeeg en leg hier blindbakbonen op zodat de bodem niet rijst. Bak de bodem 25 min. blind in de oven. Laat afkoelen.
2
Snijd de Roma tomaten in plakjes en halveer de snoeptomaten. Snijd de bieslook en dille fijn. Ris de blaadjes van 4 takjes tijm. Meng de kruiden met crème fraîche, roomkaas, zout en peper tot een kruidenroomkaas.
3
Vul de quichebodem met de kruidenroomkaas. Verdeel de gesneden tomaten over de roomkaas en garneer met de basilicum, overige tijm en Cheesepops.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.