Print opties

Sluiten

Kaaskletskoppen met rozemarijn

Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
Volledig recept bekijken
1
Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2
Verdeel de kaas in 10 porties. Leg elke portie van 15 gr. kaas op de bakplaat en verdeel deze dun en gelijkmatig in een ronde vorm. Herhaal dit totdat de bakplaat vol ligt, maar zorg tussen elke portie geraspte kaas voor minimaal 3 centimeter afstand.
3
Hak de rozemarijn fijn en verdeel over de kaaskletskoppen.
4
Bak de kaaskletskoppen 10 min. Haal ze uit de oven wanneer je het vet in het midden van de kletskop niet meer ziet ‘borrelen’. Laat afkoelen en verwijder overtollig vet eventueel met een stuk keukenpapier.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.