Een heerlijk recept om je vingers bij af te likken: kleine wentelteefjes met pasta én crumble van speculoos. Maak het geheel af met verse frambozen voor wat frisheid en genieten maar!
Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.
Serveertip: serveer de wentelteefjes eens met geraspte kokos voor een frisse twist.
Een heerlijk en eenvoudig ontbijt- of brunchgerecht, dat zijn wentelteefjes! Sneetjes brood worden gedoopt in een mengsel van eieren, melk en kaneel en vervolgens worden ze aan beide kanten goudbruin gebakken. Wentelteefjes zijn ook de ideale manier om oud brood lekker te maken en het zorgt voor minder weggegooide producten. Naast de klassieke wentelteefjes met kaneel voor de lunch zijn er nog wel honderden andere recepten om te proberen om er een verrassende draai aan te geven. Zo geven we deze wentelteefjes een lekkere twist door er frisse kokosyoghurt en zoete bramensaus aan toe te voegen.
Naast deze heerlijke wentelteefjes met pasta en crumble van speculoos zijn deze wentelteefjes met kaneelroomkaas en fruit ook erg lekker om te proberen. De klassieke smaak van wentelteefjes proef je terug, maar krijgt een lekkere twist van zoete roomkaas en fruit als appel en bramen. Zo zie je dat je een gerecht met maar een paar kleine aanpassingen al helemaal anders kan maken!
Liever hartige wentelteefjes? Ook dat kan zeker! In dit recept voor hartige wentelteefjes gaan we voor avocado en tomaten. Lekker makkelijk, maar een heerlijke variant om te proberen. Of combineer zoet met hartig en ga aan de slag met wentelteefjes met gemarineerde aardbeien. De aardbeien marineren we namelijk in limoensap met basilicum. Klinkt misschien een beetje gek, maar deze combinatie maakt de aardbeien nóg lekkerder.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment