Wentelteefjes met bramensaus
Niveau
Beginner
Tijd
25 min

Wentelteefjes met bramensaus

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Schenk een bodempje water in een steelpannetje, voeg de diepvriesbramen toe. Schep 1/3 van de suiker en de helft van de kaneelpoeder door de bramen en laat ze in 20-25 min. inkoken tot een dikke saus.
2
Snijd ondertussen het brood in dikke sneetjes.
3
Breek het ei boven een mengkom, schenk de havermelk en 1/3 van suiker erbij en klop tot een glad beslag. Leg het brood erin en laat 2 min. weken.
4
Meng de rest van de suiker met het kaneelpoeder en strooi uit over een groot bord.
5
Verhit in een koekenpan de margarine, haal het brood uit de mengkom en bak het brood rondom bruin. Leg ze direct in de kaneelsuiker en wentel ze er doorheen.
6
Bak zo alle sneetjes. Leg ze op de borden, giet de bramensaus eroverheen en serveer met de verse bramen. Maak af met een flinke schep kokosyoghurt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Ontbijt
Cuisine
Hollands
Soort
Brood & Sandwiches
Pasen
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via