Schenk een bodempje water in een steelpannetje, voeg de diepvriesbramen toe. Schep 1/3 van de suiker en de helft van de kaneelpoeder door de bramen en laat ze in 20-25 min. inkoken tot een dikke saus.
2
Snijd ondertussen het brood in dikke sneetjes.
3
Breek het ei boven een mengkom, schenk de havermelk en 1/3 van suiker erbij en klop tot een glad beslag. Leg het brood erin en laat 2 min. weken.
4
Meng de rest van de suiker met het kaneelpoeder en strooi uit over een groot bord.
5
Verhit in een koekenpan de margarine, haal het brood uit de mengkom en bak het brood rondom bruin. Leg ze direct in de kaneelsuiker en wentel ze er doorheen.
6
Bak zo alle sneetjes. Leg ze op de borden, giet de bramensaus eroverheen en serveer met de verse bramen. Maak af met een flinke schep kokosyoghurt
Reacties
Plaats nieuwe reactie