Kleine wentelteefjes met pasta en crumble van speculoos
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de brioche in 4 plakken. Snijd elke plak in 9 gelijke stukken van 2-3 cm en doe in een lage schaal. Klop de eieren los met de melk, schenk over de stukken brioche en schep om.
2
Verhit de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur en bak het brood in ca. 5 min. goudbruin. Schep regelmatig om.
3
Smelt de speculoospasta au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer regelmatig door tot de speculoospasta gesmolten is.
4
Verkruimel de speculooskoekjes fijn. Verdeel de briochestukken over borden en verdeel de gesmolten speculoospasta erover. Garneer met de speculooskruim en verse frambozen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.