Heb jij al eens krokante gevulde olijven gegeten? Geloof ons: het is onweerstaanbaar lekker. Dit verrassende borrelhapje heeft een heerlijke crunch met een romige binnenkant van roomkaas. Door de olijven te paneren en te frituren worden ze mooi goudbruin en goed knapperig. Serveer met een frisse zelfgemaakte tzatziki en je hebt het perfecte fingerfood hapje of tapa voor bij de tapasplank.
Onmisbaar op een uitgebreide borrelplank zijn natuurlijk olijven. Of je nu gaat voor groene olijven, zwarte olijven of andere soorten als de kalamata, mammoet of nocellara olijven, lekker zijn ze altijd. Olijven zijn niet alleen lekker als los borrelhapje – je kunt er ook verrassend lekkere snacks mee maken. Wij zetten onze favoriete olijvenhapjes voor je op een rij:
Benieuwd naar al onze borrelhapjes met olijven? Je vindt ze op Eatertainment!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment