Print opties

Sluiten

Krokante gevulde olijven met tzatziki

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schep de roomkaas in een spuitzak. Vul de olijven met de roomkaas.
2
Klop het ei los in een kommetje. Voeg het paneermeel toe aan een ander kommetje. Haal de gevulde olijven eerst door het ei, dan door het paneermeel. Herhaal deze stap voor extra krokant resultaat.
3
Verhit de zonnebloemolie in een pan tot 180°C. Frituur de olijven in porties goudbruin en krokant, ongeveer 2–3 min. per batch. Laat uitlekken op keukenpapier.
4
Pel en rasp ondertussen de knoflook en hak de dille fijn. Meng de Griekse yoghurt, knoflook en dille en breng op smaak met peper en zout tot een frisse tzatziki.
5
Serveer de krokante gevulde olijven met de tzatziki als dip.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.