In samenwerking met:
Leftover Yoghurt Pulled Chicken Hot Pockets3
Niveau
Beginner
Tijd
30 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Leftover yoghurt pulled chicken hot pockets

Deze hot pockets zijn ideaal om yoghurt en groenten op te maken. De hot pockets maak je gemakkelijk zelf met overgebleven yoghurt. De deegpakketjes vul je met pulled chicken in barbecuesaus, maïs, ui en gesmolten kaas. Comfort food dat snel op tafel staat! 

Check voor het gebruik van de overgebleven yoghurt of deze nog goed is. Dat doe je gemakkelijk door de Kijk-Ruik-Proef test toe te passen. Ziet het er normaal uit? Ruikt het zoals yoghurt hoort te ruiken? Proeft het zoals altijd? Antwoord je overal ‘ja’ op, dan kan je de yoghurt gewoon gebruiken! Benieuwd naar nog meer tips & tricks om te koken met restjes? Samen met Too Good To Go laten we zien hoe!   

Mijn menuplanner

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten

Leftover yoghurt pulled chicken hot pockets

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
45 min
Kookmodus
1
Kook de kipfilet in gezouten water in ca. 15 min. gaar. Pluk met twee vorken uit elkaar en meng met de BBQ saus.
2
Pel en snipper de rode ui. Meng de pulled chicken met maïs en rode ui. Breng op smaak met peper en zout.
3
Meng bloem, yoghurt en zout tot een samenhangend deeg. Kneed kort door en verdeel in 8 gelijke stukken. Rol elk stuk uit tot een ronde plak.
4
Schep het kipmengsel en mozzarella in het midden van het deeg. Vouw dicht en druk een keer goed aan. Verwarm een droge koekenpan op middelhoog vuur en bak de hot pockets in 3–4 min. per kant goudbruin en gaar met de deksel op de pan.
5
Hak de peterselie fijn. Strooi over de hot pockets. Serveer warm.
Pancake Bowl Met Bosvruchten En Witte Chocolade2

Koken met restjes

Samen met Too Good To Go slaat Eatertainment de handen ineen! Wanneer je een Too Good To Go Verrassingspakket redt, weet je nooit wat er precies in zit, maar met de juiste inspiratie tover je er zeker iets lekkers mee op tafel. We helpen je graag op weg om zo te leren koken met restjes!

Meer heerlijke recepten met overgebleven producten 

Soms heb je van die dagen dat je van alles in huis hebt gehaald, maar het niet lukt om alles op te maken. Gelukkig kan je overgebleven producten als vlees, vis en groenten gemakkelijk verwerken in tal van gerechten! Denk aan een leftover pasta frittata, waar we overgebleven gekookte pasta verwerken in een heerlijke maaltijd. Of tover je overgebleven brood om tot heerlijke croutons en maak er deze burrata perzik panzanella salade mee. Meer inspiratie? Check de ‘koken met restjes’ pagina voor alle tips & tricks! 

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Vis
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via