In samenwerking met:
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Lunchbox met sandwichsticks

Van broodjes en sandwiches, van repen tot wraps en van fruit tot koekjes, er past van alles in je lunchbox! Laat de saaie boterhammen achterwege en pak uit met een goedgevulde lunchbox. Wat dacht je van sandwichsticks met kaas, komkommer en salami, met daarbij wat witte druiven en heerlijke likkoekjes?

Mijn menuplanner

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept lunchbox met sandwichsticks

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Week de satéprikkers in lauwwarm water. Snijd de boterhammen in 6 stukken. Snijd de jong belegen kaas in plakken van 1 cm. Snijd vervolgens in blokken ter grootte van de boterhammen.
2
Halveer de komkommer over de lengte en snijd in halve maantjes. Rijg de boterhammen, kaasblokjes, komkommer en de salami aan de prikker. Herhaal tot er een boterham aan de satéprikker zit en doe dit ook voor de andere boterham.
3
Verdeel de sandwichsticks over de lunchboxen. Doe de witte druiven en de koekjes in een apart vakje.

On the go, op school of op kantoor

Na de vakantie is het moeilijk om weer in het ritme te komen van school of werk. Je moet weer eerder opstaan, jezelf klaarmaken en natuurlijk de lunchbox voorbereiden. Het vullen van je broodtrommel kan soms lastig zijn als je geen idee hebt wat je kan maken, maar daar helpen we je graag bij! Laat de boterhammen met kaas of hagelslag achterwege en laat je inspireren door lekkere gerechten voor in jouw broodtrommel.

De lekkerste sandwich recepten

Een lunchgerecht boordevol groenten is top. Je krijgt namelijk vezels én gezonde vetten binnen. Zo ook in het recept voor kampioentjes met gegrilde courgette, feta en walnoten. Al binnen 20 minuten heb jij het gerecht gemaakt. Lekker om voor je lunch mee te nemen in combinatie met wat snackgroenten. Ook lekker: krokantje roomkaas en ham. Een echte klassieker met kruidenroomkaas, veldsla, tuinkers en beenham.

Lunchen met wraps

Wij zijn gek op wraps, ook voor de lunch! Van een volkoren tortilla wrap tot een omelet wrap, je kunt alle kanten op. Eén van onze favorieten zijn de omeletwraps met gerookte zalm en spinazie. Makkelijk te maken en het bevat ook nog eens minder koolhydraten dan wanneer je voor de klassieke wrap gaat. Of wat dacht je van wraps gemaakt van kaas? In plaats van de boterham met kaas, maken wij in dit recept de wraps van Beemster 30+ Belegen en vullen we ze met kipfilet, komkommer en tomaat voor een crispy touch. Vergeet de caeserdressing niet om het af te maken.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Ei
  • Noten
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via