Print opties

Sluiten

Makkelijke vispastei met piccalilly

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de Aviko Mashed Potato ontdooien. Maak de venkel schoon, snijd kwarten, verwijder de harde kern en snijd vervolgens in ringen van een halve cm. Snijd de kabeljauw in stukken van 3 cm.
2
Verwarm de roomboter in een grote pan op middelhoog vuur. Bak de venkel 2 min. aan, voeg de kabeljauw toe en bak 3 min. mee.
3
Voeg de kruidenmix toe en blus af met de witte wijn. Voeg de tuinerwten en crème fraîche toe en meng het geheel goed door.
4
Schep het mengsel in een ovenschaal en verdeel de gerookte zalm erover. Verdeel de piccalilly gelijkmatig over de zalm.
5
Dek het geheel af met de aardappelpuree. Maak met een vork een patroon in de aardappelpuree. Bak de ovenschotel 20 tot 25 min. in de voorverwarmde oven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.