Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 175°C.
2
Schep met een meloenbolletjeslepel bolletjes van de meloen en de peer. Snijd de peer en meloen in blokjes indien je geen bolletjeslepel hebt.
3
Rooster de amandelen 16 min. in de oven totdat ze lichtbruin gekleurd zijn. Schud de bakplaat iedere 4 min. even om. Laat de amandelen afkoelen en hak ze daarna fijn met een mes.
4
Schil de komkommer over de lengte in dunne linten met een dunschiller tot aan de zaadlijst.
5
Maak een vinaigrette van de balsamicocrème, olie en het citroensap door alle ingrediënten met elkaar te mengen en stevig door te roeren. Roer de vinaigrette voordat je deze serveert nog eens door.
6
Verwijder de dragon van de takjes en hak de blaadjes fijn.
7
Leg de komkommerlinten, peren- en meloenballetjes op een bord. Scheur de ham in stukjes en leg deze tussen de balletjes.
8
Top de salade af met de vinaigrette, dragon en amandelen.

Meer inspiratie

Salade Met Peer Spek En Champignons
Hoofdgerechten
Salade met peer, spek en champignons
15 min
Pastasalade Met Parmaham En Gegrilde Avocado
Hoofdgerechten
Pastasalade met parmaham en gegrilde avocado
20 min
Salade Met Feta Grapefruit En Warmgerookte Zalm
Hoofdgerechten
Salade met feta, grapefruit en warmgerookte zalm
10 min
Kip Parmezaan Met Salade Van Gegrilde Groenten
Hoofdgerechten
Kip Parmezaan met salade van gegrilde groenten
25 min
Salade Met Kip Mango En Passievruchtdressing
Hoofdgerechten
Salade met kip, mango en passievruchtdressing
15 min
Saladebowl Met Groenten En Granen Van Annemax
Lunch & brunch
Saladebowl met groenten en granen van Anne&Max
25 min
Romige Aardappelsalade Met Verse Rozemarijn En Spekjes
Bijgerechten
Romige aardappelsalade met verse rozemarijn en spekjes
30 min
Couscoussalade Met Garnalen In Een Tortilla Bowl
Hoofdgerechten
Couscoussalade met garnalen in een tortilla bowl
20 min
Kofte Met Bulgur Spinaziesalade
Hoofdgerechten
Köfte met bulgur-spinaziesalade
40 min
Haricots Verts Salade Met Knapperige Ham
Hoofdgerechten
Haricots verts salade met knapperige ham
20 min
Tabouleh Salade Met Granaatappelsaus
Lunch & brunch
Tabouleh salade met granaatappelsaus
20 min
Salade Met 5 Bereidingen Van Mais
Lunch & brunch
Salade met 5 bereidingen van maïs
15 min
Citroengras Visspiesjes Met Noedelsalade
Hoofdgerechten
Citroengras visspiesjes met noedelsalade
20 min
Kruidensalade Met Krieltjes En Vegetarische Burger
Lunch & brunch
Kruidensalade met krieltjes en vegetarische burger
25 min
Krabkoekjes Met Remouladesaus
Hoofdgerechten
Krabkoekjes met remouladesaus
25 min
Caesarsalade Met Ansjovisdressing
Hoofdgerechten
Caesarsalade met ansjovisdressing
20 min
Sinaasappel Venkelsalade Met Olijfolie Sinaasappeldressing
Lunch & brunch
Sinaasappel-venkelsalade met olijfolie-sinaasappeldressing
10 min
Biefstuksalade Met Gepofte Tomaatjes
Hoofdgerechten
Biefstuksalade met gepofte tomaatjes
10 min
Panzanella Salade Met Zelfgemaakte Vinaigrette
Hoofdgerechten
Panzanella salade met zelfgemaakte vinaigrette
15 min
Frisse Salade Met Makreel En Sinaasappelvinaigrette
Hoofdgerechten
Frisse salade met makreel en sinaasappelvinaigrette
30 min
Farfalle Salade Met Tonijn Tataki
Hoofdgerechten
Farfalle salade met tonijn tataki
10 min
Gestoomde Zalm In Nori Met Couscoussalade
Hoofdgerechten
Gestoomde zalm in nori met couscoussalade
20 min
Salade Met Heilbot En Sojabonen
Hoofdgerechten
Salade met heilbot en sojabonen
5 min
Griekse Pastasalade Met Zelfgemaakte Dressing
Hoofdgerechten
Griekse pastasalade met zelfgemaakte dressing
15 min
Sashimi Kerstkrans
Voor- & tussengerechten
Sashimi kerstkrans
30 min

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Monique Biermans
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Vrij van vis
Soort
Salade
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via