Schep met een meloenbolletjeslepel bolletjes van de meloen en de peer. Snijd de peer en meloen in blokjes indien je geen bolletjeslepel hebt.
3
Rooster de amandelen 16 min. in de oven totdat ze lichtbruin gekleurd zijn. Schud de bakplaat iedere 4 min. even om. Laat de amandelen afkoelen en hak ze daarna fijn met een mes.
4
Schil de komkommer over de lengte in dunne linten met een dunschiller tot aan de zaadlijst.
5
Maak een vinaigrette van de balsamicocrème, olie en het citroensap door alle ingrediënten met elkaar te mengen en stevig door te roeren. Roer de vinaigrette voordat je deze serveert nog eens door.
6
Verwijder de dragon van de takjes en hak de blaadjes fijn.
7
Leg de komkommerlinten, peren- en meloenballetjes op een bord. Scheur de ham in stukjes en leg deze tussen de balletjes.
8
Top de salade af met de vinaigrette, dragon en amandelen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.