Mini pizzapuntjes Kids Gourmet
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Mini pizzapuntjes

Welk kind houdt nou niet van pizza?! Tijdens een gourmetavond maak je iedereen blij met deze mini pizzapuntjes van tortillawrap, ook volwassenen. Top de mini pizza af met zoete paprika’s, maïs & geraspte mozzarella, bak ze kort in een gourmetpannetje tot de kaas is gesmolten en smullen maar!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept mini pizzapuntjes

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Snijd de tortillawrap in 6 gelijke puntjes. Snijd de snackpaprika in kleine ringetjes.
2
Besmeer de tortilla puntjes met tomatensaus. Verdeel de mozzarella over de tomatensaus, gevolgd door de paprika en maïs.
3
Bak de pizzapuntjes 5 min. in een gourmetpannetje, tot de kaas is gesmolten.

Lekkere pizza bij het gourmetten

Pizza bij gourmet, dat kan makkelijk! Maak ze met een bodem van tortillawraps, snijd in puntjes en iedereen heeft een lekker pizzapuntje. Kies je favoriete ingrediënten en beleg ‘m zoals je wilt! Probeer dit lekkere mini pizzapuntjes recept uit of probeer deze tortilla pizza met vegetarische salami en jalapeño.

Wist je dat je ook lekkere dessert pizza’s hebt? Ook deze maak je gemakkelijk tijdens een avondje gourmetten! Probeer eens deze dessert pizza met aardbeien of deze s’mores pizza met marshmallow, pure chocolade en rode bessen. Vervang het pizzadeeg door een tortillawrap, bak het even in een gourmetpannetje op de bakplaat en sluit de gourmetavond af met hemelse desserts!

Meer pizza recepten

Naast dat je de mini pizzapuntjes lekker kunt gebruiken tijdens de gourmet, zijn er nog veel meer pizza recepten waar je van kunt genieten tijdens de lunch of het avondeten. Ontdek de pizza recepten op de pagina!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?