Tortizza Met Vegetarische Salami En Jalapeno
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Tortizza met vegetarische salami en jalapeño

Tortilla en pizza samen maakt…juist: tortizza! Dit heerlijke gerecht zet je binnen een paar minuten op tafel en je kunt al je favoriete toppings toevoegen. Wij beleggen deze tortizza met vegetarische salami en jalapeño. Dit recept is ook ideaal als borrelhapje.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept tortizza met vegetarische salami en jalapeño

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C en halveer de tomaatjes.
2
Verdeel de salsa over de gehele tortilla’s. Verdeel hierna per pizza 3 plakjes salami en de tomaten over de salsa en top af met kaas. Leg de tortilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat.
3
Bak de tortizza in 5 min. goudbruin en knapperig. Top de warme tortizza af met een paar jalapeño ringen voor wat extra pit. Serveertip: Maak je tortizza nog feestelijker door na het bakken reepjes avocado toe te voegen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?