Tortizza Met Vegetarische Salami En Jalapeno
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Tortizza met vegetarische salami en jalapeño

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C en halveer de tomaatjes.
2
Verdeel de salsa over de gehele tortilla’s. Verdeel hierna per pizza 3 plakjes salami en de tomaten over de salsa en top af met kaas. Leg de tortilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat.
3
Bak de tortizza in 5 min. goudbruin en knapperig. Top de warme tortizza af met een paar jalapeño ringen voor wat extra pit. Serveertip: Maak je tortizza nog feestelijker door na het bakken reepjes avocado toe te voegen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

CLARE
Marie Van Eatertainment
CLARE
Marie Van Eatertainment
BBL
Marie Van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Mexicaans
Soort
Wraps & Tortilla's
Pizza
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via