Mug Cake Met Bosvruchten En Kaneel
Niveau
Beginner
Tijd
8 min

Mug cake met bosvruchten en kaneel

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
8 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
8 min
1
Prak de banaan fijn in een mok. Roer het ei, kaneel en de havermout er goed doorheen.
2
Schep voorzichtig de Minder Zoet bosvruchtenjam door het beslag.
3
Zet de mug cake 2,5 - 3 minuten in de magnetron op 900W. Hoe meer jam in de mug cake, hoe meer tijd de mug cake nodig heeft om gaar te worden.
4
Je kunt de mug cake rechtstreeks uit de mok eten, of je kunt de mug cake op een bordje storten. Serveer de mug cake met Griekse yoghurt en blauwe bessen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Ontbijt
Soort
Cake
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via