Ontbijtbowl Met Vers Fruit
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Ontbijtbowl met vers fruit

Wil je de dag beginnen met een goed ontbijt? Maak dan deze heerlijke ontbijtbowl. De basis bestaat uit een plantaardige variatie op yoghurt afgetopt met vers fruit naar keuze, oftewel een lekker ontbijtje boordevol vitaminen!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept ontbijtbowl met vers fruit

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Verwijder het kroontje van de aardbeien en snijd in stukjes. Was de bramen en blauwe bessen en laat uitlekken. Schil de kiwi en snijd in plakjes en vervolgens in kwarten. Snijd de mango in stukjes.
2
Schep de yoghurtvariatie in een schaaltje en leg het fruit op volgorde van kleur in rijtjes naast elkaar. Tip: voor meer variatie breng je de plantaardige yoghurtvariant op smaak met bijvoorbeeld 1 tl kaneel en/of kokos schaafsel.

Staat er een lange dag op de planning? Dan is een stevig ontbijt welkom! Bekijk de hartige ontbijtbowl met amandel-avocadosmoothie.

Meer ontbijtrecepten

Met de vitaminen van het heerlijke verse fruit begin jij je dag zeker goed! Je kunt het bij erg veel recepten toevoegen, zo ook als topping over de lekkerste pannenkoeken. Ontdek alle pannenkoek recepten en ontdek jouw favoriet!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?