Banaan kaneel mugcake
Niveau
Beginner
Tijd
5 min

Banaan kaneel mug cake

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
5 min
1
Prak 1,5 banaan en meng met amandelmelk. Hak de walnoten grof en meng 25 gram met het zelfrijzend bakmeel, 1,5 tl kaneel, bakpoeder en de suiker. Meng samen met het banaanmengsel.
2
Verdeel het beslag over magnetronbestendige mokken. Snijd de overgebleven halve banaan in plakjes en leg die bovenop het beslag. Zet voor 2,5 min. in de magnetron op 1000 watt.
3
Top de mug cakes af de walnoten, kwark en de overige kaneel. Eet de mug cake als deze nog warm is.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Renée
Sebastiaan van Eatertainment
Renée
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Tussendoortjes
Desserts & gebak
Soort
Cake
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via