Orzo Met Pompoen En Spinazie
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Orzo met pompoen en spinazie

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Verhit een droge hapjespan en rooster de cashewnoten 2 minuten. Haal vervolgens uit de pan en zet apart.
2
Verhit de helft van de roomboter in de hapjespan en roerbak de orzo 1 minuut op middelhoog vuur. Voeg de bouillon toe en kook de orzo met deksel op de pan in 10-12 minuten droog. Roer regelmatig zodat de orzo niet aan de bodem vastkoekt.
3
Verhit de rest van de roomboter in een koekenpan en voeg water toe. Bak de pompoenblokjes met een deksel op de pan in 6-8 minuten zacht.
4
Hak de peterselie fijn. Voeg de peterselie en de spinazie toe aan de pompoen en roer tot de spinazie geslonken is. Bak intussen de vegetarische spekblokjes uit in een koekenpan.
5
Roer 50 gram geraspte kaas door de orzo en breng op smaak met peper en zout.
6
Serveer de orzo met de vegetarische spekjes, pompoen en spinazie. Top af met de resterende kaas en de geroosterde cashewnoten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Marcel
Kees van Eatertainment
Marion Schut-Kusters
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Soort
Pasta
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via