Verhit een droge hapjespan en rooster de cashewnoten 2 minuten. Haal vervolgens uit de pan en zet apart.
2
Verhit de helft van de roomboter in de hapjespan en roerbak de orzo 1 minuut op middelhoog vuur. Voeg de bouillon toe en kook de orzo met deksel op de pan in 10-12 minuten droog. Roer regelmatig zodat de orzo niet aan de bodem vastkoekt.
3
Verhit de rest van de roomboter in een koekenpan en voeg water toe. Bak de pompoenblokjes met een deksel op de pan in 6-8 minuten zacht.
4
Hak de peterselie fijn. Voeg de peterselie en de spinazie toe aan de pompoen en roer tot de spinazie geslonken is. Bak intussen de vegetarische spekblokjes uit in een koekenpan.
5
Roer 50 gram geraspte kaas door de orzo en breng op smaak met peper en zout.
6
Serveer de orzo met de vegetarische spekjes, pompoen en spinazie. Top af met de resterende kaas en de geroosterde cashewnoten.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.