Rode Bietenwraps Met Linzen En Cottage Cheese
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Rode bietenwraps met linzen en cottage cheese

Een gezonde maaltijd, boordevol groenten die ook nog eens binnen een kwartiertje op tafel staat. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Deze geweldige rode bietenwraps met linzen en cottage cheese zijn supergezond en binnen no-time klaargemaakt!

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept rode bietenwraps met linzen en cottage cheese

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Meng de cottage cheese met het chilipoeder en citroenrasp naar smaak. Houd wat citroenrasp achter ter garnering.
2
Snijd de radijsjes en komkommers in dunne plakjes. Verwijder de schil en pit van de avocado en snijd deze in plakjes.
3
Beleg de wraps met het cottage cheese-mengsel. Vul de wraps met veldsla, linzen, radijsjes, komkommer en avocado. Breng op smaak met peper en zout. Top de rode bieten wraps af met de overgebleven citroenrasp.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via