Met dit recept maak je heerlijke bitterballen met paddenstoelen! Lekker voor bij de borrel of eventueel als onderdeel van een voorgerecht. We serveren de paddenstoelenbitterballen met een smaakvolle mosterdmayonaise.
Tip: maak de bitterballen een dag van tevoren. Dan kan je ze meteen frituren voor bij de borrel!
Er zijn tal van verschillende soorten paddenstoelen die je kan gebruiken in gerechten. Populaire paddenstoelen zijn champignons, kastanjechampignons en oesterzwammen, maar je hebt ook nog de portobello, cantharellen en eekhoorntjesbrood. En dan hebben we ze nog lang niet allemaal benoemd. Paddenstoelen kunnen in allerlei gerechten verwerkt worden. Ze brengen een diepe, aardse smaak die goed past bij zowel vegetarische als vleesgerechten. Voorbeelden van gerechten waarin paddenstoelen het altijd goed doen:
Paddenstoelen zijn een heerlijke, veelzijdige toevoeging aan diverse keukens en passen goed bij tal van recepten, zowel lichte als hartige gerechten. Vergeet niet om de paddenstoelen goed te verhitten voordat je ze gaat eten, aangezien rauwe paddenstoelen moeilijk te verteren kunnen zijn.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment