Deze zelfgemaakte pistache magnums zijn een heerlijke traktatie voor een zonnige dag! Met een romige vulling, een chocolade coating en een topping van pistachenootjes en frambozen is het een kleurrijk feestje. En dat met maar 5 ingrediënten!
Je kent het vast wel, het is zo’n bloedhete dag waarop de temperaturen maar blijven stijgen en je toe bent aan verkoeling. Dat vind je al door in de schaduw te zitten, de airco te laten draaien en genoeg water te drinken. Maar een ijsje op zijn tijd biedt ook heerlijke verkoeling! Of je nu gaat voor een waterijsje of liever een romig ijsje, wij hebben genoeg lekkere recepten voor je waarmee jij die zomerdag wel doorkomt.
Eén van deze heerlijke recepten is die voor pistache magnums. Met maar 5 ingrediënten tover je deze smaakvolle ijsjes al op tafel. Wanneer je de avond van tevoren aan de slag gaat, kan je de volgende dag genieten van deze onweerstaanbare lekkernij. Of wat dacht je van deze frisse aardbeienijsjes? Na 10 minuten voorbereiden schuif je ze in de vriezer waar ze na 6 uur klaar zijn. Makkelijk én lekker dankzij de combinatie van aardbeien en kokosmelk.
Liever een guilty pleasure als verfrissing? Maak deze KitKat ijsjes. Met slechts 3 ingrediënten heb je dit ijsje gemaakt. Je dipt de KitKat naar keuze in slagroom en vervolgens in chocolade. Laat het uitharden op bakpapier en daarna kan je gelijk genieten! Liever een iets gezonder recept voor ijsjes? Kies voor deze gezondere magnums met framboos, pure chocolade en pistache. Door fruit te gebruiken, worden ze een stuk gezonder dan de kant-en-klare ijsjes uit de supermarkt. Ook lekker om te proberen wanneer je een waterijsje wil, is deze ijskoffie op een stokje, oftewel een koffie ijsje! Een lekkere verrassing voor naar het diner wanneer iemand nog een kopje koffie wil.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment