In samenwerking met:
Poké Bowl Met Gerookte Zalm En Tempura Seaweed
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Poké bowl met gerookte zalm en Tempura Seaweed

Ultieme comfort food, dat is wat ons betreft een smaakvolle poké bowl! Deze keer gaan we voor een variant met gerookte zalm, romige avocado en frisse zeewiersalade. De poké bowl maak je compleet met Tao Kae Noi Tempura Seaweed voor een lekkere bite. Heerlijk!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Poké bowl met gerookte zalm en Tempura Seaweed

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Bereid de sushirijst of poké bowl rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat even afkoelen.
2
Verwarm ondertussen de suiker met de rijstazijn en het zout in een pannetje. Roer door en voeg toe aan de afgekoelde rijst. Meng het geheel.
3
Verwijder de pit van de avocado en snijd het vruchtvlees in plakjes. Snijd de mini komkommer fijn.
4
Verdeel de rijst over de kommen. Garneer met de gerookte zalm, komkommer, zeewiersalade en avocado. Maak af met de Tao Kae Noi Tempura Seaweed Original. Garneer de poké bowls met de sesamsaadjes en wasabimayonaise.

Tip: houd je wel van wat spice? Vervang de Tao Kae Noi Tempura Seaweed Original dan door de Spicy variant van Tao Kae Noi!

Smaakvolle poké bowl recepten voor iedere dag

Zin om jezelf te verwennen met een lekkere maaltijd? Dan hebben wij het antwoord voor je: een poké bowl! Dit gerecht kan je helemaal naar wens maken. Of je nu een poké bowl met vlees, vis of liever een vegetarisch recept maakt, de keuze is reuze!

Zo gaan we in dit recept voor een poké bowl met gerookte zalm. Dit maken we compleet met frisse komkommer, romige avocado, wat zeewiersalade en een lekkere bite van de Tao Kae Noi Tempura Seaweed. Een smaakvolle maaltijd waar je zeker weten van gaat genieten! Deze poké bowl met witte asperges en gemarineerde ponzu zalm is ook heel lekker wanneer je zin hebt in een avondje vis. Door de aspergelinten te blancheren, garen ze snel en worden ze lekker zacht. Dit geeft een verrassende touch aan het gerecht.

Liever een poké bowl met vlees? Maak eens deze krokante kip poké bowl! Heerlijk in combinatie met wat frisse ananasblokjes, wortel julienne en afgetopt met sriracha mayonaise. Of wat dacht je van deze pulled pork poké bowl? Eens een keer wat anders dan krokante kip! Voor een avondje vegetarisch raden we deze kleurrijke poké bowl met oranje bloemkool en sriracha aan. Ontzettend smaakvol en de oranje bloemkool geeft een kleurrijk effect. Ook lekker: vega poké bowl met gemarineerde tofu. Met dit recept waan je je in het zonnige Hawaii waar de poké bowl van oorsprong vandaan komt.

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Mosterd
  • Vis
  • Sulfiet
  • Gluten
  • Ei
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via