Zin in een snelle maaltijd, zonder veel afwas? Deze rijstschotel is een eenpansgerecht en staat binnen 20 minuten op tafel. Makkelijk, snel en gezond. De erwtjes en rode paprika geven lekker veel contrast met de gele rijst, waardoor het er ook nog eens heel smakelijk uitziet!
Koolvis is een vis die behoort tot de kabeljauwfamilie en is te vinden in de Noord-Atlantische Oceaan en de Noordelijke Stille Oceaan. Het heeft een milde smaak en stevig vlees, vergelijkbaar met kabeljauw.
De kooktijd van koolvis hangt af van de grootte en dikte van de visfilets of -steaks. Over het algemeen moet koolvis ongeveer 10-12 minuten worden gekookt.
Er zijn verschillende kruiden die lekker zijn bij koolvis en de keuze hangt af van persoonlijke voorkeur en de manier waarop de koolvis wordt bereid. Enkele suggesties zijn dille, tijm, rozemarijn en peterselie.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment