rijstschotel met koolvis
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Rijstschotel met koolvis

Zin in een snelle maaltijd, zonder veel afwas? Deze rijstschotel is een eenpansgerecht en staat binnen 20 minuten op tafel. Makkelijk, snel en gezond. De erwtjes en rode paprika geven lekker veel contrast met de gele rijst, waardoor het er ook nog eens heel smakelijk uitziet!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept rijstschotel met koolvis

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Pel de knoflook en hak fijn. Verhit de olie in een grote pan en bak de knoflook 2 min.
2
Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de gele rijst en doperwten toe. Leg de stukken koolvis tussen de rijst. Breng aan de kook met de deksel op de pan. Laat 10 min. zachtjes pruttelen.
3
Snijd intussen de paprika in repen. Voeg deze samen met de olijven toe aan het geheel . Zet het vuur uit en laat nog ca. 5 min. staan met de deksel op de pan, totdat al het vocht is opgenomen en de vis helemaal gaar is.
4
Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij
  • Melk
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via