In samenwerking met:
romige gebakken gnocchi
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Romige gebakken gnocchi met spinazie

Een snel én makkelijk Italiaans gerecht op tafel toveren met maar 8 ingrediënten? Met deze gnocchi met kruidenkaas is het mogelijk! Voeg er een uitje, zongedroogde tomaten en verse spinazie aan toe en je hebt een maaltijd om van te smullen. Eet smakelijk!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept romige gebakken gnocchi met spinazie

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de gnocchi toe en bak in ongeveer 7-10 min. goudbruin en gaar.
2
Pel ondertussen de ui en snijd fijn. Snijd de zongedroogde tomaten fijn.
3
Voeg de ui toe aan de gnocchi en bak 2 min. mee. Voeg de zongedroogde tomaten toe en roer door. Voeg de Boursin toe, roer door en zorg dat het goed smelt.
4
Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken terwijl je rustig blijft roeren. Breng op smaak met peper en zout.
5
Ris de blaadjes van de basilicum en serveer de gebakken gnocchi met de verse basilicum.

Tip: voeg 2 el Grand’Italia pesto rosso toe voor een extra smaakdimensie!

De lekkerste pasta recepten voor elke dag

Ben jij op zoek naar de heerlijkste pasta recepten die niet alleen lekker, maar ook eenvoudig te maken zijn? Van romige gerechten tot klassieke favorieten, hier vind je inspiratie voor elke pastaliefhebber.

Een absolute topper onder de makkelijke recepten is lasagne. Met laagjes verse pasta, romige bechamelsaus en smaakvolle tomatensaus, maak je in een handomdraai een heerlijke maaltijd. Of je nu kiest voor een traditionele lasagne recepten met gehakt of een vegetarische variant met spinazie en ricotta, lasagne blijft altijd een top idee voor een recept voor het avondeten!

Heb je zin in iets anders dan lasagne? Dan is gnocchi een perfecte keuze. Deze kleine, zachte deegballetjes van aardappel zijn ideaal om te combineren met een romige saus, zoals een saus van gorgonzola of pesto. Het beste van alles? Gnocchi kook je in slechts een paar minuten, waardoor dit een geweldige optie is voor een snelle doordeweekse maaltijd. In dit recept gaan we juist voor gebakken gnocchi, wat zorgt voor een lekkere bite. Serveer met een romige saus, verse spinazie en wat zongedroogde tomaten en je hebt een heerlijk gerecht.

Op zoek naar een snel recept? Ga dan voor een pasta pesto! Dit klassieke Italiaanse gerecht combineert al dente gekookte pasta met de rijke, frisse smaken van basilicum, knoflook, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en olijfolie. Met deze pasta recepten tover je in een mum van tijd een heerlijk diner op tafel, of het nu gaat om een eenvoudig gerecht voor doordeweeks of een uitgebreid diner voor speciale gelegenheden. Wat ons betreft kan je iedere dag pasta serveren!

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Noten
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via