Print opties

Sluiten

Romige gebakken gnocchi met spinazie

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de gnocchi toe en bak in ongeveer 7-10 min. goudbruin en gaar.
2
Pel ondertussen de ui en snijd fijn. Snijd de zongedroogde tomaten fijn.
3
Voeg de ui toe aan de gnocchi en bak 2 min. mee. Voeg de zongedroogde tomaten toe en roer door. Voeg de Boursin toe, roer door en zorg dat het goed smelt.
4
Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken terwijl je rustig blijft roeren. Breng op smaak met peper en zout.
5
Ris de blaadjes van de basilicum en serveer de gebakken gnocchi met de verse basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.