Verwarm de kleine steelpan op laag vuur. Snipper de ui en knoflook en fruit deze aan in een scheutje olie. Voeg hierna de erwten toe en bak deze een paar minuten mee. Giet het water erbij en breng aan de kook.
2
Wanneer het water kookt voeg je de Boursin, citroenrasp en een beetje peper en zout toe. Giet of schep alles in een maatbeker en pureer dit helemaal glad tot een redelijk dikke saus. Giet de saus terug in de pan en voeg naar smaak nog wat peper en zout toe.
3
Rooster de amandelen in een droge koekenpan totdat ze goudbruin gekleurd zijn en zet apart. Gebruik dezelfde pan voor het laten slinken van de spinazie. Schep regelmatig om.
4
Zet een pan kokend water op voor de ravioli en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet deze vervolgens af en schep hier de olijfolie doorheen.
5
Verdeel de ravioli over twee borden en verdeel hier de spinazie en saus overheen. Top af met de amandelen, wat extra Boursin en peper.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.