Salade met geroosterde portobello en Hüttenkäse
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Salade met geroosterde portobello en Hüttenkäse

Ingrediënten

3 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de knoflook en hak samen met de bieslook en peterse-lie fijn. Maak kruidenboter door de roomboter, knoflook, bieslook, peterselie en een snufje peper goed door elkaar te mengen.
2
Leg de portobello’s samen met de trostomaten in een ovenschaal en verdeel de kruidenboter eroverheen. Rooster 20 min. in de oven.
3
Ris de blaadjes van de takjes tijm en meng met de Hüttenkäse. Haal de bladeren van de sla, was met water en laat uitlekken.
4
Verdeel de sla over de borden en leg de portobello’s en trostomaten op de sla. Verdeel de Hüttenkäse over de salade. Top af met pompoenpitten en hennepzaad. Besprenkel met de olijfolie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Lunch & brunch
Bijgerechten
Diëten
Koolhydraatarm
Soort
Salade
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via