Ingrediënten

6 personen
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Pers 4 sinaasappels uit en zet het sap apart. Verwijder de schil van de andere 2 sinaasappels en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
2
Snijd de bosbessenmuffins in plakjes.
3
Klop de slagroom met de suiker en de vanillesuiker stevig. Roer voorzichtig de Griekse yoghurt door de room.
4
Leg de plakjes muffin onderin een schaal of in 6 glaasjes en besprenkel met sinaasappelsap. Schep er een beetje vanillekwark over en blauwe bessen, gevolgd door een laag room.
5
Herhaal deze stappen nog een keer en garneer met partjes sinaasappel, blauwe bessen en witte chocolade.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Soja
  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via