Sinaasappel Trifle Met Blauwe Bessen
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Sinaasappel trifle met blauwe bessen

Trifle is een geliefd dessert. Wij gaan dit keer voor een friszoete trifle met een basis van bosbessenmuffin en laagjes van vanillekwark, blauwe bessen en Griekse yoghurt. Garneer het geheel met sinaasappelpartjes, blauwe bessen en witte chocolade, heerlijk!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

6 personen

Recept sinaasappel trifle met blauwe bessen

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Pers 4 sinaasappels uit en zet het sap apart. Verwijder de schil van de andere 2 sinaasappels en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
2
Snijd de bosbessenmuffins in plakjes.
3
Klop de slagroom met de suiker en de vanillesuiker stevig. Roer voorzichtig de Griekse yoghurt door de room.
4
Leg de plakjes muffin onderin een schaal of in 6 glaasjes en besprenkel met sinaasappelsap. Schep er een beetje vanillekwark over en blauwe bessen, gevolgd door een laag room.
5
Herhaal deze stappen nog een keer en garneer met partjes sinaasappel, blauwe bessen en witte chocolade.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Noten
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via