Hak de platte peterselie grof en meng met de helft van de mayonaise, kool peen mix, Verstegen Zwarte Peper en Verstegen Zeezout. Snijd de kuitsla los en was onder stromend water.
2
Bereid de Verstegen Kneed & Klaar Plantburgers – Klassiek gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verwarm een pan met de helft van de olijfolie, leg de burgers in de pan en druk deze plat met een spatel. Bak de burgers 7 min. Draai halverwege de baktijd om en leg de cheddarkaas op de burgers.
4
Verwarm ondertussen een andere pan met de overige olijfolie en rooster de hamburger broodjes goudbruin.
5
Meng de overige mayonaise met de Verstegen Guilt Free - Tomato Ketchup.
6
Verdeel de helft van de ketchup mayonaise over de hamburgerbroodjes en beleg met de koolsalade, smashburgers, augurk en kuitsla. Serveer de smashburgers met de overige ketchup mayonaise.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.