Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Laat de biefstukken buiten de koelkast op kamertemperatuur komen. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
2
Snijd ondertussen de mango in blokjes, de broccoli in kleine roosjes en de wortel in plakjes. Verwarm de olijfolie met de ketjap in een koekenpan. Bak de broccoli en wortel 5 min. aan. Meng hier de noedels en mango doorheen. Verdeel de noedels over de borden.
3
Laat de roomboter volledig smelten in een koekenpan en bak de biefstuk aan beide kanten 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Neem ze uit de pan en laat in aluminiumfolie 5 min. rusten. Snijd in reepjes.
4
Leg de reepjes biefstuk op de noedels en maak af met wat sesamzaad.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Midden-Oosters
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vis
Soort
Noedels
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via