Laat de biefstukken buiten de koelkast op kamertemperatuur komen. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
2
Snijd ondertussen de mango in blokjes, de broccoli in kleine roosjes en de wortel in plakjes. Verwarm de olijfolie met de ketjap in een koekenpan. Bak de broccoli en wortel 5 min. aan. Meng hier de noedels en mango doorheen. Verdeel de noedels over de borden.
3
Laat de roomboter volledig smelten in een koekenpan en bak de biefstuk aan beide kanten 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Neem ze uit de pan en laat in aluminiumfolie 5 min. rusten. Snijd in reepjes.
4
Leg de reepjes biefstuk op de noedels en maak af met wat sesamzaad.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.