Dit Oosterse recept met een tropisch tintje zet je binnen no time op tafel! De mango zorgt voor een verrassende zoete toevoeging in dit gerecht. Door de broccoli en wortel kort mee te bakken, krijgen de groenten een lekkere bite.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept snelle noedels met biefstuk en mango
Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Laat de biefstukken buiten de koelkast op kamertemperatuur komen. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
2
Snijd ondertussen de mango in blokjes, de broccoli in kleine roosjes en de wortel in plakjes. Verwarm de olijfolie met de ketjap in een koekenpan. Bak de broccoli en wortel 5 min. aan. Meng hier de noedels en mango doorheen. Verdeel de noedels over de borden.
3
Laat de roomboter volledig smelten in een koekenpan en bak de biefstuk aan beide kanten 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Neem ze uit de pan en laat in aluminiumfolie 5 min. rusten. Snijd in reepjes.
4
Leg de reepjes biefstuk op de noedels en maak af met wat sesamzaad.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment