Snelle Noedels Met Biefstuk En Mango
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Snelle noedels met biefstuk en mango

Dit Oosterse recept met een tropisch tintje zet je binnen no time op tafel! De mango zorgt voor een verrassende zoete toevoeging in dit gerecht. Door de broccoli en wortel kort mee te bakken, krijgen de groenten een lekkere bite.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept snelle noedels met biefstuk en mango

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Laat de biefstukken buiten de koelkast op kamertemperatuur komen. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
2
Snijd ondertussen de mango in blokjes, de broccoli in kleine roosjes en de wortel in plakjes. Verwarm de olijfolie met de ketjap in een koekenpan. Bak de broccoli en wortel 5 min. aan. Meng hier de noedels en mango doorheen. Verdeel de noedels over de borden.
3
Laat de roomboter volledig smelten in een koekenpan en bak de biefstuk aan beide kanten 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Neem ze uit de pan en laat in aluminiumfolie 5 min. rusten. Snijd in reepjes.
4
Leg de reepjes biefstuk op de noedels en maak af met wat sesamzaad.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via