In samenwerking met:
Spookie American pancakes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Spookie American pancakes

Deze American pancakes smaken niet alleen verrukkelijk, ze zien er ook nog eens bijzonder griezelig uit! Dankzij de suikeroogjes lijkt het net of je spookjes ziet. Durf jij het aan om de pannenkoeken aan te snijden?

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept spookie american pancakes

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de slagroom luchtig met de suiker.
2
Verdeel de American pancakes over een met bakpapier beklede bakplaat, plaats in de oven en bak af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verdeel de American pancakes over de borden en maak af met de honing. Schep in het midden een toef slagroom en garneer met de suikeroogjes zodat er een spookje ontstaat.

Tip: serveer bij de spookie American pancakes wat extra kaneelpoeder voor nog meer smaak.

Trick-or-treat!

Halloween is een betoverende viering die jaarlijks plaatsvindt op de avond van 31 oktober. Deze populaire festiviteit heeft zijn wortels diepgeworteld in oude Keltische tradities, waarbij het einde van het oogstseizoen werd gevierd en geloofd werd dat de grens tussen de wereld van de levenden en de doden op dat moment vervaagde. Tegenwoordig is Halloween een kleurrijke en levendige viering die wereldwijd wordt omarmd.

Kinderen kijken het hele jaar uit naar Halloween, want het is de tijd van het jaar waarin ze langs de deuren gaan en trick-or-treat spelen. Ze kloppen aan deuren en roepen trick or treat, in de hoop snoep of traktaties te ontvangen van degenen die opendoen. Dit gebruik symboliseert de oude overtuiging dat het geven van voedsel aan de doden bescherming biedt tegen kwade geesten.

In de kern draait Halloween om plezier, samenzijn en het vieren van de duistere, mysterieuze kant van het leven. Het brengt mensen van alle leeftijden bij elkaar en biedt een kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en deel te nemen aan een wereld van fantasie en mysterie. Dus, of je nu van enge verhalen houdt, graag snoep ophaalt, of gewoon geniet van het zien van creatieve kostuums, Halloween heeft voor iedereen iets te bieden. Het is een tijd van opwinding, avontuur en een beetje magie in de lucht.

Meer recepten met American pancakes

Naast deze spookie pancakes hebben we nog meer lekkere American pancakes recepten. Wat dacht je van deze luchtige American pancakes met vers fruit en honing? Of ga voor deze buttermilk pancakes, heerlijk zacht van structuur.

Klassieke pannenkoeken recepten

Kies je toch liever voor de klassieke pannenkoeken? Neem dan eens een kijkje op de pagina met de lekkerste pannenkoeken recepten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via