Surf en turf spiesjes met snelle romesco saus
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Surf en turf spiesjes met snelle romesco saus

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Smeer de coquilles en biefstuk aan beide kanten in met roomboter en breng op smaak met zeezout.
2
Rijg de biefstuk en coquilles om en om op satéstokjes. Laat een grillpan goed heet worden. Grill aan beide kanten ca. 3-4 min. tot ze mooie grillstrepen krijgen.
3
Ondertussen maak je de romesco saus door de rode paprika, tomatenblokjes, citroensap, amandelen, knoflookpoeder, paprikapoeder en de helft van de peterselie te pureren. Proef en breng op smaak met peper en zout.
4
Serveer de spiesjes met de romesco saus en decoreer met de overige fijngesneden peterselie en een schijfje citroen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Sulfiet
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Sauzen & smeersels
Hoofdgerechten
Diëten
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Barbecue
Spiesjes
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via