Surf en turf spiesjes met snelle romesco saus
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Bevat vis

Surf en turf spiesjes met snelle romesco saus

Romesco saus is een Spaanse zoet-pittige saus/dip gemaakt van paprika’s, peper en noten. Veel werk om te maken, maar je kunt ook een lekkere romesco saus op tafel zetten op een makkelijke en snelle manier. De saus is lekker met vlees en vis, daarom serveren wij ‘m met deze surf en turf.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept surf en turf spiesjes met snelle romesco saus

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Smeer de coquilles en biefstuk aan beide kanten in met roomboter en breng op smaak met zeezout.
2
Rijg de biefstuk en coquilles om en om op satéstokjes. Laat een grillpan goed heet worden. Grill aan beide kanten ca. 3-4 min. tot ze mooie grillstrepen krijgen.
3
Ondertussen maak je de romesco saus door de rode paprika, tomatenblokjes, citroensap, amandelen, knoflookpoeder, paprikapoeder en de helft van de peterselie te pureren. Proef en breng op smaak met peper en zout.
4
Serveer de spiesjes met de romesco saus en decoreer met de overige fijngesneden peterselie en een schijfje citroen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Schaaldieren
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie