Tegen een romig pastagerecht zeggen wij nooit nee! Deze tagliatelle maken we met MAGGI Roomsaus, makkelijk én snel. Gecombineerd met kipreepjes, kastanjechampignons en verse spinazie is dit een maaltijd om je vingers bij af te likken.
Houd je van koken? Kook een portie meer voor iemand in jouw buurt en ontdek hoe leuk en makkelijk het is om iemand te helpen. Meld je aan als thuiskok bij Stichting Thuisgekookt.
Zin in nog een pasta van MAGGI? Deze pasta pesto met kip is bereid met MAGGI Braadstomen knoflook.
Roomsaus is ontzettend lekker bij veel verschillende gerechten, maar de saus tot de juiste dikte krijgen is af en toe een uitdaging. Hoe maak je roomsaus dikker? De makkelijkste manier om dit te doen is door er zetmeel aan toe te voegen. Meng een beetje maizena met koud water tot een glad papje en doe dit bij je roomsaus. Je zult vanzelf merken dat de saus dikker wordt. Nog niet dik genoeg? Doe er nog een klein beetje van het mengsel van maizena en water bij.
Bij roomsaus of romige pasta, past het beste een stevige witte wijn. Denk aan een chardonnay die op hout gerijpt is of een viognier.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment