Print opties

Sluiten

Tagliatelle met kipreepjes in roomsaus

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Breng in een pan water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking zonder extra zout toe te voegen.
2
Breng een tweede pan met water aan de kook en kook de erwten in 2 tot 4 min. gaar, laat ze uitlekken in een zeef.
3
Snijd de kipfilet in reepjes en de kastanjechampignons in plakjes. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de champignons. Haal uit de pan en zet ze apart. Bak daarna in dezelfde koekenpan de kip al omscheppend ca. 5 min. totdat de reepjes beginnen te kleuren.
4
Bereid ondertussen de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet apart.
5
Voeg de spinazie toe aan de kip en laat slinken. Voeg daarna de uitgebakken champignons, doperwten, roomsaus en de pasta toe. Voeg eventueel een scheut water of melk toe om het geheel smeuïger te maken. Verhit het geheel nogmaals alvorens te serveren.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.