The Quattro Formaggio Vegano
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

The Quattro Formaggio Vegano

Op zoek naar een vegan 4 kazen recept? Probeer deze Quattro Formaggio Vegano burger van The Dutch Weed Burger! In dit recept gebruiken we vegan blauwe kaas, cashew camembert, vegan gouda en vegan cheddar.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept the quattro formaggio vegano

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Was de sla en snij de tomaat en augurk in dunne plakjes.
2
Snij de rode ui in dunne ringen en bak deze in de zonnebloemolie. Afblussen met Balsamico azijn.
3
Bak de Weed Burger bruin en krokant in de zonnebloemolie, dit kan vanuit bevroren en ontdooide toestand. Wanneer de Weed Burger bijna klaar is leg je op de bovenkant een plak Smoked vegan Gouda en Cheddar zodat deze er overheen smelten.
4
In de tussentijd kun je het broodje afbakken in de oven. Zet de oven op 180 graden en bak het bevroren broodje 6 tot 7 minuten. Is het broodje al ontdooid? Dan is deze in 4 minuten klaar.
5
Haal het broodje uit de oven en beleg deze met Weed Saus. Leg op de onderste helft de sla, tomaat en augurk. Beleg de bovenste helft met de rode ui.
6
Haal de Weed Burger van de plaat wanneer deze mooi bruin is en leg deze op het broodje. Beleg deze vervolgens met de vegan blue cheese en de Cashew Camembert. Plaats de bovenste helft op de onderste en klaar!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Sulfiet
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?