Couscous met lekker veel groenten, halloumi én granaatappelpitjes! Ons kan je op een lentedag niet blijer maken. En heb je iets over? Geniet er de volgende dag van tijdens de lunch!
Steeds vaker wordt er vegetarisch (of zelfs vegan) gegeten! Dat is natuurlijk een stuk beter voor milieu en dier. Gelukkig ben je vandaag de dag helemaal niet meer beperkt wanneer je kiest voor vegetarisch. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden én ontzettend veel vegetarische recepten, dat het een stuk makkelijker wordt om regelmatig of helemaal vegetarisch te eten.
Van kleurrijke groenten en peulvruchten tot granen, noten en zaden. Vegetarische maaltijden zijn rijk aan voedingsstoffen en daardoor heel goed te verwerken in een voedzaam dieet. Daarnaast zijn vegetarische gerechten over het algemeen licht verteerbaar. Wat wil je nog meer? De juiste recepten natuurlijk! Daarom zetten wij hieronder een aan tal smakelijke opties voor je op een rijtje:
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment