Print opties

Sluiten

Vegetarische couscoussalade met peultjes

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Maak de peultjes schoon en halveer de tomaten. Bereid de volkoren couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de dille grof.
2
Meng de middle east blend en de helft van de dille door de couscous.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de peultjes 3 min. Snijd ondertussen de halloumi in plakken.
4
Verhit een pan met de olijfolie en bak de halloumi in 6 min. goudbruin. Voeg halverwege de peultjes en tomaten toe en bak 3 min. mee.
5
Verdeel de couscous, peultjes en halloumi over de borden. Garneer met de granaatappelpitten en de rest van de dille.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.