Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Pel en snipper knoflook. Pel de ui en snijd in grove stukken. Snijd de paksoi, witte kool en champignons fijn.
2
Verwarm olie in een wok op middelhoog vuur. Roerbak de ui voor 1 min. Voeg vervolgens de champignons en knoflook toe en wok 2 min. mee. Voeg tot slot de paksoi, taugé en witte kool toe en roerbak nog eens 2 min. Wok de groentes niet te lang, ze zijn een beetje knapperig het lekkerste.
3
Maak een bouillon van het water en groentebouillonblokje. Voeg hier de maïzena aan toe en roer goed door. Voeg dit mengsel toe aan de wok en schep het geheel door.
4
Voeg als laatste de sesamolie, sojasaus en oestersaus toe aan het geheel en wok 1 min. mee.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Selderij
  • Weekdieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Diëten
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via