Wortel Wraps Met Abrikozen En Salie
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Wortel wraps met abrikozen en salie

Als je van wraps houdt is deze groentewrap met wortel een echte aanrader! Het gehakt waarmee de wraps worden belegd, heeft een licht zoete smaak door de toevoeging van abrikozenjam. Deze vrolijke wraps zitten ook nog eens boordevol groente.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept wortel wraps met abrikozen en salie

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Fruit de ui en gele paprika 1 min. aan in een koekenpan met olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul.
2
Hak de salie fijn. Doe de abrikozenjam en salie bij het gehakt en laat op laag vuur 15 min. bakken tot het gehakt donker kleurt en al het vocht ingekookt is. Breng op smaak met peper en zout.
3
Meng de wortel julienne met azijn en een beetje peper en zout.
4
Besmeer de wraps met ricotta, leg het gehakt- en wortelmengsel erop en rol de wraps op.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?