Wortel Wraps Met Abrikozen En Salie
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Wortel wraps met abrikozen en salie

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Fruit de ui en gele paprika 1 min. aan in een koekenpan met olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul.
2
Hak de salie fijn. Doe de abrikozenjam en salie bij het gehakt en laat op laag vuur 15 min. bakken tot het gehakt donker kleurt en al het vocht ingekookt is. Breng op smaak met peper en zout.
3
Meng de wortel julienne met azijn en een beetje peper en zout.
4
Besmeer de wraps met ricotta, leg het gehakt- en wortelmengsel erop en rol de wraps op.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Balans
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via