Een wrapleflap is een appelflap gemaakt van een wrap. Supersimpel en veel sneller te maken dan traditionele appelflappen. In deze flappen geen appel, maar kersen. Wrapleflappen met warme kersen zijn heerlijk en je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig! Ideaal voor bij de koffie, als dessert of zelfs als ontbijt.
Kersen, wie is er niet dol op? Met hun zoete smaak en prachtige dieprode kleur is deze vrucht een aangename ingrediënt van vele gerechten. Dit heerlijke zomerfruit is in juli en augustus in het seizoen in Nederland. De maanden ervoor zijn er al kersen uit Zuid-Europa verkrijgbaar. Voor veel gerechten kun je daarnaast ook kersen uit blik of de diepvries gebruiken. Zo kun je het hele jaar geniet van lekkere recepten met kersen.
Wat dacht je van zelfgemaakt witte chocolade-kersenijs? Met maar 4 ingredienten en wat geduld maak je een heerlijk zoet dessert waar je familie van zal smullen. Lekker weer en aan de barbecue aan? Maak het dessert dan ook een keer op de barbecue. We hebben het perfecte recept voor je: BBQ brownie met kersen en witte chocolade.
Maar ook buiten het kersenseizoen hebben we een aantal aanraders voor je. Met de brownie van pure chocolade met amandelen en kersen maak je menig zoetkauw gelukkig. Liever iets minder suiker? Probeer dan onze suikervije kersen-vanillepudding. Ook in hartige gerechten kunnen kersen de show stelen zoals in deze hartige taart: kip in hoed.
Bekijk onze receptenpagina dan eens en haal je bakschort maar tevoorschijn!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment