• Home
  • Lifestyle
  • Combi weekmenu: flammkuchen met spek, paella en pastitsio
Pastitsio, Griekse Lasagne Met Vleessaus & Béchamelsaus
Lifestyle

Combi weekmenu: flammkuchen met spek, paella en pastitsio

In dit heerlijke weekmenu vind je een combinatie van 7 recepten: vlees, vis en vegetarisch. Zo zet je elke dag een verrassende en lekkere maaltijd op tafel. Je boodschappen bestellen? In één klik voeg je alle ingrediënten van een recept toe aan je winkelmandje. Zo heb je in een paar klikken je weekmenu besteld.

Flammkuchen met spek en ei

Flammkuchen met spek en ei

Flammkuchen is een Duits recept voor een soort plattaart. Het deeg wordt heel heet gebakken, vandaar de naam, Flammkuchen. Vaak wordt de klassieke Flammkuchen belegd met crème fraîche, spek en uien. Wij maken hem met spek, ui, kaas en ei.

Vegetarische aardappel- knolselderijstamppot met paddenstoelen

Vegetarische aardappel-knolselderijstamppot

Een heerlijk gerecht voor de koude winterdagen: stamppot. Deze vegetarische aardappel- knolselderijstamppot met paddenstoelen is lichter van structuur door de knolselderij. Door de paddenstoelen en jus krijgt de stamppot veel smaak en mis je het vlees zeker niet!

Noedels met biefstukpuntjes, edamame en gele paprika

Noedels met biefstukpuntjes, edamame en gele paprika

Noedels met biefstukpuntjes in een heerlijke marinade, die ook wordt gebruikt om de noedels op smaak te brengen. Een lekker gerecht met een Aziatische tint. Een dagje vis? De biefstukpuntjes kun je vervangen door zalm.

Paella van parelcouscous

Paella van parelcouscous

Dit gerecht is geïnspireerd op paella; een typisch Spaans gerecht met een oorsprong in Valencia. Wij vervangen de traditionele paella rijst door parelcouscous voor een leuke twist aan dit heerlijke gerecht.

Pastitsio met vleessaus en romige bechamelsaus

Pastitsio met vleessaus en romige bechamelsaus

Pastitsio wordt vaak de Griekse variant vanpa lasagne genoemd. Het gerecht is opgebouwd uit laagjes pasta, een vleessaus met opvallende kaneelsmaak en een romige bechamelsaus. Heb je wat over? Bewaar het voor de volgende dag voor bij de lunch, want net als bij lasagne is de pastitsio de volgende dag nog lekkerder!

Vegan tempeh saté met zilvervliesrijst en sperziebonen

Vegan tempeh saté met zilvervliesrijst en sperziebonen

Deze vegan tempeh saté met zilvervliesrijst en sperziebonen is de perfecte keuze wanneer je gezonder wilt eten. Tempeh is een vleesvervanger en bestaat uit gefermenteerde sojabonen. Het bevat veel eiwitten, vitaminen en mineralen, zoals vitamine B2, ijzer en calcium. Tip: marineer de tempeh al een avond van te voren, dan wordt de smaak nog beter!

Marokkaanse stamppot met kipdrumsticks

Marokkaanse stamppot? Dat kan zeker! Dit gerecht heeft iets weg van hutspot, maar dan met een Marokkaanse twist. Het is geïnspireerd op de smaken uit de tajine, klaargemaakt als stamppotgerecht met overheerlijke kipdrumsticks. De Marokkaanse kruidenmix Ras el hanout is de echte smaakmaker en bestaat uit meer dan twintig verschillende kruiden.

Ontdek nog meer weekmenu’s

Meer inspiratie? Bekijk een van onze andere weekmenu’s: lekker vegetarisch, snel & simpel of balans. Of bekijk al onze recepten.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via