In dit heerlijke weekmenu vind je een combinatie van 7 recepten: vlees, vis en vegetarisch. Zo zet je elke dag een verrassende en lekkere maaltijd op tafel. Je boodschappen bestellen? In één klik voeg je alle ingrediënten van een recept toe aan je winkelmandje. Zo heb je in een paar klikken je weekmenu besteld.
Vegetarische aardappel-knolselderijstamppot
Een heerlijk gerecht voor de koude winterdagen: stamppot. Deze vegetarische aardappel- knolselderijstamppot met paddenstoelen is lichter van structuur door de knolselderij. Door de paddenstoelen en jus krijgt de stamppot veel smaak en mis je het vlees zeker niet!
Pastitsio met vleessaus en romige bechamelsaus
Pastitsio wordt vaak de Griekse variant vanpa lasagne genoemd. Het gerecht is opgebouwd uit laagjes pasta, een vleessaus met opvallende kaneelsmaak en een romige bechamelsaus. Heb je wat over? Bewaar het voor de volgende dag voor bij de lunch, want net als bij lasagne is de pastitsio de volgende dag nog lekkerder!
Vegan tempeh saté met zilvervliesrijst en sperziebonen
Deze vegan tempeh saté met zilvervliesrijst en sperziebonen is de perfecte keuze wanneer je gezonder wilt eten. Tempeh is een vleesvervanger en bestaat uit gefermenteerde sojabonen. Het bevat veel eiwitten, vitaminen en mineralen, zoals vitamine B2, ijzer en calcium. Tip: marineer de tempeh al een avond van te voren, dan wordt de smaak nog beter!
Marokkaanse stamppot? Dat kan zeker! Dit gerecht heeft iets weg van hutspot, maar dan met een Marokkaanse twist. Het is geïnspireerd op de smaken uit de tajine, klaargemaakt als stamppotgerecht met overheerlijke kipdrumsticks. De Marokkaanse kruidenmix Ras el hanout is de echte smaakmaker en bestaat uit meer dan twintig verschillende kruiden.
Meer inspiratie? Bekijk een van onze andere weekmenu’s: lekker vegetarisch, snel & simpel of balans. Of bekijk al onze recepten.
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment