Noedels met biefstukpuntjes, edamame en gele paprika
Noedels met biefstukpuntjes in een heerlijke marinade, die ook wordt gebruikt om de noedels op smaak te brengen. Een lekker gerecht met een Aziatische tint. Een dagje vis? De biefstukpuntjes kun je vervangen door zalm.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept noedels met biefstukpuntjes, edamame en gele paprika
Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Schil de gember en snijd fijn. Meng dit samen met de sojasaus, sesamolie, gembersiroop en chilisaus tot een marinade. Voeg de biefstukpuntjes toe aan de marinade, roer goed door en zet apart.
2
Breng ruim water aan de kook in een pan en kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Snijd de paprika in stukken, de bosuien en rode peper in schuine ringen en de limoen in partjes.
4
Verhit de helft van de zonnebloemolie en bak de paprika 5 min. Verhit de overige olie in een andere pan en bak de biefstukpuntjes 3 min. met de overige marinade. Haal de biefstukpuntjes uit de pan en laat de marinade inkoken tot sausdikte. Schenk de saus in een kommetje.
5
Verdeel de noedels over de borden. Gevolgd door de paprika, edamame bonen en gebakken biefstukpuntjes. Maak af met de rode peper, bosui, limoenpartjes en sesamzaad en serveer met de saus.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment