Marokkaanse stamppot? Dat kan zeker! Dit gerecht heeft iets weg van hutspot, maar dan met een Marokkaanse twist. Het is geïnspireerd op de smaken uit de tajine, klaargemaakt als stamppotgerecht met overheerlijke kipdrumsticks. De Marokkaanse kruidenmix Ras el hanout is de echte smaakmaker en bestaat uit meer dan twintig verschillende kruiden.
De Pinotage druif is een kruising van de Pinot Noir en Cinsault (die vroeger Hermitage werd genoemd) en is ontwikkeld op de universiteit Stellenbosch in Zuid-Afrika door professor Perold in 1925.
Bellingham Berry Bush Rosé: rosé wijn past goed bij rijkelijk, gekruid Marokkaans eten. Een uitnodigende rosé. Rode bessen, geglaceerde rode appel en Turks fruit geven de wijn een levendige geur. In de mond lekker droog met aroma’s van klein rood fruit zoals kers en aardbeien vergezeld door tonen van framboos. Fris en droog. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment