• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 21: honing zalm bowl, fajita met biefstukreepjes en meer!
Honing Zalm Bowl1
Lifestyle

Weekmenu week 21: honing zalm bowl, fajita met biefstukreepjes en meer!

Receptinspiratie nodig? Geniet van dit nieuwe weekmenu vol met makkelijke en smaakvolle gerechten. Van een klassiek AVG’tje met gehaktballen, aardappelen en bloemkool tot Mexicaanse fajita’s met biefstukreepjes en een goedgevulde honing zalm bowl. Geniet van een heerlijk recept voor iedere dag van de week!

Romige pasta met ‘nduja en ricotta

Romige pasta met ‘nduja en ricotta 

Begin de week met pit met deze romige pasta met ’nduja en ricotta! In dit pasta recept combineren we de spicy ’nduja met romige ricotta voor een snelle en smaakvolle maaltijd. Een eenvoudig gerecht dat je in slechts twintig minuten op tafel zet. Eet smakelijk! 

Gehaktballen In Jus1 (1)

Gehaktballen met aardappelen en bloemkool 

Deze gehaktballen met aardappelen en bloemkool móét je geproefd hebben! Dit familierecept van Gerard Ekdom is klassiek en tijdloos. Met slechts een handjevol ingrediënten zet je dit heerlijke AVG’tje op tafel. Ideaal voor deze doordeweekse dinsdag.

Parelcouscous Met Gepofte Tomaten 2

Parelcouscous met gepofte tomaten 

Vanavond weinig zin om te koken, maar wel op zoek naar een lekkere en voedzame maaltijd? Dan is deze couscous de perfecte keuze! Deze parelcouscous met gepofte tomaten bevat slechts 7 ingrediënten en zet je al binnen 20 minuten op tafel. Een maaltijd met lekker veel groenten die heerlijk is op een zomerse dag. 

Honing Zalm Bowl1

Honing zalm bowl 

Deze honing zalm bowl is een ware smaaksensatie! Dit gerecht is een perfecte mix van zoet, pittig en fris. De knapperige groenten en malse zalm combineren heerlijk met het pittige van ketjap en srirachasaus. Een makkelijk, maar smaakvolle bowl die ideaal is voor de donderdagavond!

Fajita Met Biefstukreepjes 0017 Low Res

Fajita met biefstukreepjes 

Breng de smaken van Mexico naar je keuken met deze fajita’s met biefstukreepjes! Dit gerecht is ontzettend lekker én verrassend makkelijk om te maken. De sappige biefstukreepjes en knapperige groenten vormen samen met de kruiden, sauzen en toppings een ware smaaksensatie. Een feestje op je bord! 

Kip uit de oven met za’atar

Kip uit de oven met za’atar 

Heb jij al wel eens een gerecht met za’atar geprobeerd? Za’atar is een kruidenmengsel uit het Midden-Oosten en smaakt naar een combinatie van oregano en tijm. In dit recept maken we kip uit de oven met za’atar. Heerlijk in combinatie met aardappelpartjes, wortels en een frisse yoghurtsaus!  

Courgette lasagne 

Deze courgette-lasagne is echt comfortfood op z’n best! Een plantaardige variant op het klassieke lasagne recept, waarbij dunne plakjes courgette de pastavellen vervangen. Top het geheel af met vegan kaas voor een heerlijke goudbruine korst. Nog even de oven in en het genieten kan beginnen! 

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via