Receptinspiratie nodig? Geniet van dit nieuwe weekmenu vol met makkelijke en smaakvolle gerechten. Van een klassiek AVG’tje met gehaktballen, aardappelen en bloemkool tot Mexicaanse fajita’s met biefstukreepjes en een goedgevulde honing zalm bowl. Geniet van een heerlijk recept voor iedere dag van de week!
Romige pasta met ‘nduja en ricotta
Begin de week met pit met deze romige pasta met ’nduja en ricotta! In dit pasta recept combineren we de spicy ’nduja met romige ricotta voor een snelle en smaakvolle maaltijd. Een eenvoudig gerecht dat je in slechts twintig minuten op tafel zet. Eet smakelijk!
Gehaktballen met aardappelen en bloemkool
Deze gehaktballen met aardappelen en bloemkool móét je geproefd hebben! Dit familierecept van Gerard Ekdom is klassiek en tijdloos. Met slechts een handjevol ingrediënten zet je dit heerlijke AVG’tje op tafel. Ideaal voor deze doordeweekse dinsdag.
Parelcouscous met gepofte tomaten
Vanavond weinig zin om te koken, maar wel op zoek naar een lekkere en voedzame maaltijd? Dan is deze couscous de perfecte keuze! Deze parelcouscous met gepofte tomaten bevat slechts 7 ingrediënten en zet je al binnen 20 minuten op tafel. Een maaltijd met lekker veel groenten die heerlijk is op een zomerse dag.
Honing zalm bowl
Deze honing zalm bowl is een ware smaaksensatie! Dit gerecht is een perfecte mix van zoet, pittig en fris. De knapperige groenten en malse zalm combineren heerlijk met het pittige van ketjap en srirachasaus. Een makkelijk, maar smaakvolle bowl die ideaal is voor de donderdagavond!
Fajita met biefstukreepjes
Breng de smaken van Mexico naar je keuken met deze fajita’s met biefstukreepjes! Dit gerecht is ontzettend lekker én verrassend makkelijk om te maken. De sappige biefstukreepjes en knapperige groenten vormen samen met de kruiden, sauzen en toppings een ware smaaksensatie. Een feestje op je bord!
Kip uit de oven met za’atar
Heb jij al wel eens een gerecht met za’atar geprobeerd? Za’atar is een kruidenmengsel uit het Midden-Oosten en smaakt naar een combinatie van oregano en tijm. In dit recept maken we kip uit de oven met za’atar. Heerlijk in combinatie met aardappelpartjes, wortels en een frisse yoghurtsaus!
Deze courgette-lasagne is echt comfortfood op z’n best! Een plantaardige variant op het klassieke lasagne recept, waarbij dunne plakjes courgette de pastavellen vervangen. Top het geheel af met vegan kaas voor een heerlijke goudbruine korst. Nog even de oven in en het genieten kan beginnen!
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment