Met 7 ingrediënten een smaakvolle, voedzame én superlekkere maaltijd op tafel toveren? Met dit recept voor parelcouscous met gepofte tomaten lukt het je gegarandeerd! Het zoute van de gebakken halloumi gaat ontzettend goed samen met de gepofte tomaatjes en andere groenten. Een maaltijd met lekker veel groenten die heerlijk is op een zomerse dag!
Tip: garneer de parelcouscous met blaadjes basilicum.
Parelcouscous kan je verwerken in tal van gerechten. Denk aan een heerlijke salade, een lekker bijgerecht of een compleet hoofdgerecht zoals deze parelcouscous met gepofte tomaten. Ook lekker: parelcouscous met biefstukreepjes. De gekookte parelcouscous meng je met courgette, radijs en maïs in een kom en combineer je met een heerlijke, zelfgemaakte dressing. Verdeel de plakjes biefstuk erover en top af met dille, bieslook en een flinke snuf peper.
Meer zin in vis? Maak dan deze zalmfilet op groene parelcouscous met ingelegde zilveruitjes. De parelcouscous krijgt de mooie groene kleur doordat je er zelfgemaakte kruidenmascarpone aan toevoegt. Dit gerecht maak je in 35 minuten, terwijl het er helemaal restaurantwaardig uitziet! Leuk voor doordeweeks, maar ook enorm geschikt als hoofdgerecht tijdens een uitgebreid diner.
Een heerlijk vegetarisch gerecht met parelcouscous is deze parelcouscous met tomaatjes en spinazie. Een eenpansgerecht dat geschikt is voor elke dag van de week! De garam masala kruiden brengen dit gerecht heerlijk op smaak.
Het antwoord op deze vraag blijft lastig. Je wilt natuurlijk blijven variëren en niet wekelijks dezelfde maaltijden op tafel zetten, maar hoe doe je dat? Probeer eens een lekker pasta pesto recept, ga voor een goedgevulde ovenschotel of ga voor een lekker pizza recept. Zoete trek? Dan mogen heerlijke pannenkoek recepten natuurlijk niet ontbreken!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment