Biefstuksalade Met Gepofte Tomaatjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Biefstuksalade met gepofte tomaatjes

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de trostomaatjes op een bakplaat, besprenkel ze met de helft van de olie en plaats voor 10 min. in de oven.
2
Verhit de rest van de olie en de roomboter in de koekenpan. Bak de biefstuk op hoog vuur aan beide kanten bruin. Houd de biefstuk gedurende het bakken in beweging. Haal het vlees uit de pan, pak in met aluminiumfolie en laat de biefstuk 5 min. rusten.
3
Snijd de radijsjes in dunne plakjes. Maak de borden op met sla, gegrilde paprika, radijs en de gepofte trostomaten. Snijd de biefstuk in reepjes en serveer op de salade. Maak de salade af met balsamicoazijn.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Balans
Eiwitrijk
Soort
Salade
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via