Biefstuksalade Met Gepofte Tomaatjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Biefstuksalade met gepofte tomaatjes

Heb je zin in een lekkere maaltijdsalade? Ga dan aan de slag met deze biefstuksalade met gepofte tomaatjes! De supersnelle salade zet je in slechts 20 minuten op tafel. Ideaal als voedzame avondmaaltijd op drukke dagen of als uitgebreide lunch.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept biefstuksalade met gepofte tomaatjes

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de trostomaatjes op een bakplaat, besprenkel ze met de helft van de olie en plaats voor 10 min. in de oven.
2
Verhit de rest van de olie en de roomboter in de koekenpan. Bak de biefstuk op hoog vuur aan beide kanten bruin. Houd de biefstuk gedurende het bakken in beweging. Haal het vlees uit de pan, pak in met aluminiumfolie en laat de biefstuk 5 min. rusten.
3
Snijd de radijsjes in dunne plakjes. Maak de borden op met sla, gegrilde paprika, radijs en de gepofte trostomaten. Snijd de biefstuk in reepjes en serveer op de salade. Maak de salade af met balsamicoazijn.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via