Print opties

Sluiten

Biefstuksalade met gepofte tomaatjes

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de trostomaatjes op een bakplaat, besprenkel ze met de helft van de olie en plaats voor 10 min. in de oven.
2
Verhit de rest van de olie en de roomboter in de koekenpan. Bak de biefstuk op hoog vuur aan beide kanten bruin. Houd de biefstuk gedurende het bakken in beweging. Haal het vlees uit de pan, pak in met aluminiumfolie en laat de biefstuk 5 min. rusten.
3
Snijd de radijsjes in dunne plakjes. Maak de borden op met sla, gegrilde paprika, radijs en de gepofte trostomaten. Snijd de biefstuk in reepjes en serveer op de salade. Maak de salade af met balsamicoazijn.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.